Бой и червен картон след домакинската загуба на "Монолит"/Манастирище/ от "Искър"/Роман/

Бой и червен картон след домакинската загуба на "Монолит"/Манастирище/ от "Искър"/Роман/ Пет гола, червен картон и удари с палка белязаха двубоя между "Монолит" (Манастирище) и "Искър" (Роман) от 24-ия кръг на "А" ОФГ Враца. Вторият в класирането - "Монолит" (Манастирище), загуби от гостуващия отбор на "Искър" (Роман) с 3:2 на стадиона в Краводер, където се разиграха грозни сцени.
Изнервени от собствената си безидейна игра, играчите на "Монолит" преминаха границите на позволеното и заиграха грубо срещу добре стоящия на терена тим на гостите /на снимката/. В края на първото полувреме, голмайсторът на домакините Владимир Вълов - Сисо, получи червен картон за удар без топка срещу играча на "Искър" Алев Кочоолу и преждевременно се отправи към душовете. 
След края на първите 45 минути, двата отбора се отправиха към съблекалните, където изгоненият Вълов причака Алев, удари го идненадващо с палка и започна да го заплашва и обижда. Ръката на пострадалия е подута и посинена. Според лекаря на отбора има опасност от счупване, но това ще покаже снимката. Въпреки болката, Алев стисна зъби и доигра мача.
Голмайсторът на "Искър" Владимир Стоянов увенча добрата си игра с хеприк и донесе победата за своя тим, отбелязвайки 2 попадения от пряк свободен удар. За домакините се разписа Георги Георгиев от дузпа и пряк свободен удар.
През цялото време публиката на домакините се държа агресивно, псуваха и обиждаха съдията Симеон Къчовски, но той успя да овладее страстите на терена. 
„Стана хубав мач, с много положения и пред двете врати. Доволен съм отиграта на момчетата, показаха характер и заслужено победихме", заяви ст.-треньорът на гостите Цветелин Каменов.
"Искам да благодаря и на главния съдия Симеон Къчовски, който свири безупречно мача", допълни наставникът Свидетели на грозните сцени станаха кметът на Роман Валери Ролански и спонсорът на отбора Мартин Борисов, които изразиха своето възмущение от грубата и неспортсменска игра на домакините.
Гостите от Роман играха в състав: М. Иванов, П. Бочев, П. Александров /46-Ст. Стояновl, Д. Димитров, Алев Кочоолу, Хр. Николов, Т. Бочев /78-Д. Съйков/, Вл. Стоянов. 
Ст. треньор: Цветелин Каменов
Гл. съдия: Симеон Къчовски 
20.05.2018, 13:10 часа
4786 4
Коментари

Gosho ot Bistrec

21.05.2018, 12:06 часа
Taq kurva Masuranski pravi si4ko

ицо тончев

20.05.2018, 15:43 часа
аз пия най-много от всички и съм началник на съдийте и на затвора

баба гуна кьоравата

20.05.2018, 15:03 часа
Всяка седмица във Врачанското първенство стават побойща, мъртво пияни съдии и в понеделник всичко е замаскирано и покрито има нещо гнило във футболния областен съюз.

7878

20.05.2018, 14:09 часа
Тая червен картон Бельов с тия около него измамници и пияници ще го преправят на жълт картон по някаква английска методика.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha