Истории от Северозапада! Мъж преби жена с тръба и потроши BMW-то ѝ

Истории от Северозапада! Мъж преби жена с тръба и потроши BMW-то ѝ Див екшън е станал във Видинско вчера, научи BulNews.bg. Мъж е нападнал и пребил жена с тръба, след което потрошил и колата й, съобщиха от полицията.
Сцената се разиграла към 13.30 часа в село Арчар. Между 22-годишен местен жител и 30-годишна видинчанка избухнал лют скандал. Младежът така се разгневил, че грабнал метална тръба и започнал да налага жената по главата и тялото. След като й нанесъл няколко удара, тя успяла да избяга и се скрила в колата си. Побеснелият младеж обаче започнал да блъска с тръбата по предното панорамно стъкло BMW-то.
Потърпевшата успяла сама да сигнализира на телефон 112 за случката. На мястото незабавно пристигнали полицейски служители, които усмирили разбеснелия се мъж, взели му тръбата и му щракнали белезниците.
Пострадалата била транспортирана в Центъра за спешна медицинска помощ във Видин. Медици обработили раната на главата й, след което я освободили за домашно лечение.
Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.
22.05.2018, 09:52 часа
10386 3
Коментари

momi4e, mom4e, nema zna4enie bi4eto ...

23.05.2018, 00:04 часа
"Фентази клуб" се вихри и ша а до краю на свето

Я пак, я пак

22.05.2018, 20:43 часа
Най-вероятно надутата кифла се е правила на отворена и е гледала доста "от високо" щото кара BMW и е "важна", сигурно е направила и некоя простотия при некадърното си шофиране. Дайте инфо каква е причината за скандала.

Петко

22.05.2018, 13:52 часа
ебати мишкара долен яла баце Петко те малко он сурвака па ти жена ще ми бие ЗА ТЕБЕ СЕ ОДНАСЯ МИШОКА КЪДЕТО БИЕ ЖЕНИ ЕЛА ТЕ ВИДЯ КОЛКО ТИ ИМА ДУША И СИЛА СЕ БИЕШ ДА ТЕ ПРОБВАМ ЗА ЕДИН СПАРИНГ ПОВЕЧЕ НЕЩА ЧЕ БЕЗ ТОВА СИ МИШЛЕ хохох
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha