Структура на МВР в Северозапада си търси старши счетоводител

Структура на МВР в Северозапада си търси старши счетоводител Областната дирекция на МВР във Видин обяви конкурс за старши счетоводител, научи BulNews.bg. Длъжността е в сектор „Финансово осигуряване, управление на собствеността и социални дейности“ към отдел „Административен“.
Задачите на бъдещия кадър са да подпомага главния счетоводител при осъществяване на текущ и последващ вътрешен финансов контрол по спазването на финансовата и платежната дисциплина. Той ще трябва да изготвя средносрочни бюджетни прогнози и проектобюджет за съответната година, да участва в изготвянето на ежемесечните отчети за касово изпълнение на бюджета и други.
Изискваната минимална степен на завършено образование за длъжността е „бакалавър“ в социални, стопански и правни науки или в професионално направление икономика. Необходимият минимален професионален опит е поне една година.
Кандидатите за поста трябва да имат или да получат разрешение за достъп до класифицирана информация до ниво на сигурност „Секретно“ по Закона за защита на класифицираната информация.
Минималният  размер на основната заплата е 510 лева, като той се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат.
Конкурсът ще бъде проведен на два етапа – решаване на тест и интервю, а срокът за подаване на документи е до 27 май.
24.05.2018, 09:00 часа
2677 2
Коментари

уйо уйев

24.05.2018, 22:25 часа
за тия 510 лв направо ще се избият ебаси подигравката

Стабилен

24.05.2018, 14:17 часа
Търсиме нов счетоводител...търсим и стария...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha