Любовни съвети за жени над 50

Любовни съвети за жени над 50 Спор да няма, това е опасна територия. Без да звучи сексистко, мъжете над 50 години са по-лоши при запознанствата на тази възраст, отколкото жените. И въпреки това и двата пола има на какво да се учат, стане ли дума за срещи и любов след петото житейско десетилетие.
Какво е важно да знаят дамите?

1. Вашето тяло е съвършено такова, каквото е
Спрете да се притеснявате за това как изглежда тялото ви след 50. Възрастните жени много по-добре се грижат за себе си, отколкото зрелите мъже. Вие не сте 25. Не би трябвало да изглеждате така сякаш сте половината на годините си. И понатежалите откъм килограми господа, които са с вас, нямат право да се оплакват. Женското тяло е второто от най-чудотворните творения на планетата. Тялото ви трябва да бъде почитано и обожествявано. Ако някой дръзне да критикува тялото ви, насочете му огледалото и излезте от тези отношения.

2. Лицето ви също е перфектно
Женското лице е най-чудотворното творение на земята. Особено без грим. По-възрастните лица показват характер и мъдрост. Много мъже предпочитат нежните им половинки без продуктите на козметичната индустрия върху тях.

3. Говорете, но и слушайте
И двата пола обичат отсрещният да ги чува. Не отивайте на среща, на която няма да спрете да говорите за себе си. Рискувате господинът повече да не ви покани на рандеву. Дайте и на другия възможност да сподели нещо за себе си. В крайна сметка, той не ви е биограф.

4. Позволете на нещата да се случват лежерно
Това важи и за двата пола, но жените над 50 години нямат търпение да докарат мъжете до мястото, от което ще решат дали стават за сериозна връзка или не. Наясно е, че никой не иска да си губи времето в неподходящи отношения, но ако вече сте решили, че даден господин си струва, вижте накъде отиват отношенията ви, преди да вземете решение дали да ги бъде или не.

5. Неудобният въпрос за парите
Парите не са страхотна тема за първа среща, дори ако това наистина е наистина важно за вас. Едва ли е подходящо да заявите на мъжа отсреща, че ако няма добра пенсия или големи доходи, няма да му дадете шанс да ви ухажва.

6. Неудобната тема секс
Точно както мъжете не бива да говорят или да очакват секс твърде рано, то и жените не трябва да живеят с илюзията, че някой ще излезе с тях на среща, за да ги води постоянно на опера или да се разхождат из парковете. Разбира се, 70-те отдавна минаха и никой не скача в леглото на първа среща. Сигурно сте чували брилянтната приказка: "Мъжете спят с жени, за да видят дали има връзка. Жените спят с мъжете, защото вярват, че вече има връзка."

7. Не пращайте смесени сигнали
Много жени обичат да говорят за бившите си партньори на първа среща с кандидат-любим. Новият мъж в живота ви не го интересува вашето житие и битие с господин, който по една или друга причина е останал в небитието. Говорейки за миналото си, най-вероятно ще означава, че не сте готови за бъдеще с господина, с когото сте на среща.
25.05.2018, 15:30 часа
1652 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha