Продължава санирането на блокове във Видин

Продължава санирането на блокове във Видин Продължава санирането на блокове от определените 5 обекта по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради във Видин. Националната програма за енергийна ефективност е насочена към обновяване на многофамилни жилищни сгради с основна цел да се осигурят по-добри условия на живот на гражданите, топлинен комфорт и по-високо качество на жизнената среда.
"По три от блоковете документацията е внесена в общината. Това са блоковете №3 и №5 в ж.к "Вида", както и блок №8 в ж.к "Панония". Имаме издадено разрешение за строеж, имаме открита строителна площадка. И по трите блока се извършва дейност, работи се", съобщи инж. Цветан Асенов, заместник-кмет на oбщина Видин.
Проектната документация за блок №5 от ж.к "Крум Бъчваров" и блок №6 от ж.к Вида е готова, разясни още инж. Асенов.
"Проектната документация се разглежда от надзора. Очакваме в рамките на няколко дни да получим доклад за създаване на разрешение на строеж".
Новите договори с изпълнители на обекти по националната програма за енергийна ефективност бяха подписани в началото на тази година.
26.05.2018, 15:56 часа
1530 1
Коментари

врачански музовир

27.05.2018, 01:40 часа
същата работа като във враца,,,,,,,пълна порнография е това сениранеd
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha