30-годишен врачанин, хванат да мастурбира на детска площадка, е освободен от ареста

30-годишен врачанин, хванат да мастурбира на детска площадка, е освободен от ареста 30-годишният Тодор Вълев, който бе сниман, докато мастурбира на детска площадка в жк „Меден рудник”, вече е на свобода без обвинение, съобщи "Флагман".
Младият мъж беше арестуван, след като във фейсбук изтече негов кадър как се задоволява на детска площадка.
Тодор, който е родом от Враца, но от години живее в Бургас, е освободен след изтичане на стандартната полицейска мярка за задържане от 24 часа. Мъжът е видян да мастурбира от 6 майки на различни площадки в най-големия бургаски комплекс от март досега.
Жените дори са викани на разпознаване в Четвърто РУ, където категорично са посочили Тодор.
От пресцентъра на прокуратурата обясниха, че извратеният мъж все още е без повдигнато обвинение, тъй като разследването по случая е в съвсем начална фаза. Той е освободен, тъй като е с чисто съдебно минало.
„Разследването е в самото начало. В момента се събират доказателства, за да се определи точният характер на престъпната деятелност на извършителя”, казаха от прокуратурата.
Съседи на 30-годишния мъж го определиха като странен, агресивен и арогантен човек. Хората рядко комуникирали с него. Други пък твърдят, че се занимавал със събиране на кредити.
27.05.2018, 14:15 часа
10008 3
Коментари

Неутрален

27.05.2018, 17:10 часа
Години наред бяхме атеисти-днес се питаме,каде сме ние-Библията-да сие купиме във всеки дом.

Цене Уестия

27.05.2018, 15:17 часа
Аз бях не издържах, видях две абитиурентки и те казаха че не са виждали такъв уй от техния клас им били малкия па моя е голем

Хан Крум

27.05.2018, 14:41 часа
Този трябва да го обесят за оная му работа, да виси три дни и след това да му теглят един бой с тояги, ако е все още в някаква кондиция да го харижат на мангалите.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha