Ако не знаете! Ето златните правила на секс играчките

Ако не знаете! Ето златните правила на секс играчките Всички знаем, че сексът продава. Но това, което се продава напоследък още по-ожесточено, са сексиграчките. Почти всеки има складирани някъде на скришно място из къщата някой и друг вибратор или пръстен за члена си. Знаете ли обаче как да съхранявате изкуствените пениси? Като всичко останало на този свят и те си имат инструкции за ползване и са най-услужливи, ако се отнасяме с почит към тях.

Винаги махайте батериите преди пътуване
Няма да ви се иска дилдото непредвидено да се включи, докато се редите на летището за проверка на сигурността, нали? Това не само ще ви създаде неудобство, но като нищо може да се окажете вместо на борда на самолета в ареста, обвинена, че сте нов тип терорист. Въпреки това винаги имайте резервни батерии в чантата. Би било непростимо да не му достигнат два-три енергийни тласъка на вашия оргазъм.

Това, че са по-скъпи, не ги прави по-добри
Ако си мислите, че пръскайки маса пари за изкуствен задоволител, ще сте по-добре оргазмирани, нека ви спра, преди да сте влезли в сексшопа. Понякога най-евтините и най-механичните са тези, които най-добре задоволяват.

Пригответе ги за чужди очи
Не си мислете, че всеки знае, че нощното шкафче отдясно, всъщност е сексшкафчето ви, до което никой не трябва да припарва. Ако живеете с вашите или със съквартиранти, бъдете сигурни, че все някога те ще се натъкнат на вибратора ви и другите палави играчки. Затова ги „заровете” дълбоко на място, което си е само ваше.

Почиствайте ги често
Пластмасата е по-лесна за почистване и дезинфекциране, отколкото останалите материали. Въпреки това не ги слагайте в съдомиялната.

Не ги давайте назаем
Колкото и да сте близки с някого, сексиграчките са доволно индивидуална придобивка, която влиза в интимност, на която вие сте единствен собственик. Няма нужда да проверявате pH-то на телата си по този начин.
27.05.2018, 16:19 часа
1202 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha