Тежка загуба на "Монтана" от "Пирин" при U19

Тежка загуба на "Монтана" от "Пирин" при U19 "Монтана" загуби като домакин с 1:6 от "Пирин" /Благоевград/ в среща от 29-ия кръг на елитната група до 19 години. До почивката „орлетата” си осигуриха комфорт от три гола.
Валентин Шляков откри резултата за "Пирин" след половин час игра, като се възползва от пас на Любомир Цолев. Пет по-късно Румен Киряков намери Денис Ангелов, който не остави никакви шансове на вртаря на "Монтана" Светослав Младенов.
Домакините изпуснаха златен шанс да се върнат в мача, след като получиха право да изпълнят дузпа в 37-та минута. Приер Пиеров обаче не успя да вкара от бялата точка, като вратаря Радослав Ангеласки спаси ударът му.
Валентин Шляков направи преднината класическа за "Пирин". В 70-та минута Любомир Цолев завърши с гол самостоятелния си пробив за 0:4. Минута по-късно влезлия, като резерва Владислав Цеков – Каската от далеч вкара почетното попадение за "Монтана". Иван Атанасов и отново Денис Ангелов направиха победата на "Пирин" по-изразителна за крайното 6:1.
27.05.2018, 16:29 часа
882 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha