Безумно! Пуснаха на свобода майката, убила и изхвърлила новороденото си в тоалетна във Врачанско

Безумно! Пуснаха на свобода майката, убила и изхвърлила новороденото си в тоалетна във Врачанско 36-годишната майка, убила новороденото си дете и захвърлила го в тоалетна във Врачанско, бе осъдена условно на половин година затвор, научи BulNews. Делото срещу Атанаска В. се гледа преди дни в районния съд в Мездра, където магистратите я признаха за виновна в извършеното чудовищно убийство.
Припомняме, че Атанаска, която е от ромски произход, е родила и захвърлила бебето си във външна тоалетна във врачанското село Радовене на 5 февруари миналата година. Тя била в селото отскоро, където живеела на семейни начала с местния мъж Миглен - също от ромски произход. Ася, както я наричат в селото, е родом от Пазарджишко.
Още тогава Миглен уведомил кмета на селото за стореното, след като видял жена си в кръв. На място пристигнали полиция и спешна помощ, както и служители от Агенцията за закрила на детето.
Атанаска има 4-годишно дете от друг мъж, което след инцидента бе настанено в социална институция. Малко след убийството жената се заяви пред медиите, че е изхвърлила бебето, защото било мъртво и освен това изпитвала огромни болки. Детското трупче бе открито от униформените, покрито с камъни.
От документите по делото става ясно, че жената е била обвинена в „убийство от майка на рожба и убийство на новородено с чудовищен вид“. Бебето било момченце, а след като подсъдимата го родила му, „нанесла черепно мозъчна травма“, която довела до смъртта му и го хвърлила във външната тоалетна. Жената е разведена, със средно образование и е осъждана за други провинения. Присъдата може да се обжалва пред врачанския окръжен съд.
 
29.05.2018, 08:20 часа
3267 1
Коментари

Петко

29.05.2018, 10:54 часа
нема такава ДЪРЖАВА КАТО НАЩА убиваш човек и си лежиш у вазе на жешко и нищо не станало бе аре стига с тея бе нема ли закани бати проклетата държава ще се мине време и пак тая или друг ще извърши нещо не редно и кво пак невинен много сме зле мноооого
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha