Търсят директор на земеделието в Монтана, вижте какви са изискванията

Търсят директор на земеделието в Монтана, вижте какви са изискванията Държавен фонд „Земеделие“ обяви конкурс за директор на областната дирекция в Монтана, научи агенция BulNews.
Спечелилият конкурса ще трябва да изпълнява дейности, свързани с административно-стопанското обслужване на областните дирекции на Държавен фонд „Земеделие“. Той ще трябва да организира, координира и контролира цялостната дейност по предоставяне на информация за политиката на Държавен фонд „Земеделие“, условията, критериите, изискванията и документите, необходими за финансово подпомагане на земеделските производители в региона. В задачите му са да контролира спазването на правилата за вътрешния трудов ред в областната дирекция в Монтана и да изготвя предложения относно оптимизацията и кадровото обезпечаване на работния процес в дирекцията.
Изискваната минимална степен на завършено образование е „магистър“ с V старши ранг и минимум 7 години професионален опит. Необходимите допълнителни умения и квалификации са висшето му образование да е в областите: стопанско управление, публична администрация, агрономство, финансово кредитиране и застрахователно дело.
Минималният размер на основната заплата е 630 лева, като основното трудово възнаграждение се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат.
Конкурсът ще бъде проведен на два етапа – решаване на тест и интервю, а срокът за подаване на документите е до 8 юни.
 
30.05.2018, 08:20 часа
2958 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha