Готови ли сте за зрелище? В неделя Враца става столица на дрифта, пристигат пилоти от цяла България

Готови ли сте за зрелище? В неделя Враца става столица на дрифта, пристигат пилоти от цяла България В неделя дрифтъри от цялата страна откриват сезона във Враца. За първи път тази година ще се проведе Drift day, съобщи организаторът на мероприятието Димитър Бузов. Заради големия интерес на публиката и желанието на пилотите, любителите на екстремното каране се събират отново на картинг-пистата до стадиона, за да покажат майсторско каране и да покачат нивото на адреналина си. Всеки шофьор, който иска да пробва уменията си, може да участва в поредния Drift day, като единственото условие е да кара с каска.
Началото на демонстрациите ще бъде в неделя от 9.00 ч. и ще продължи до 18.00 ч., като от 14.00 ч. до 15.00 ч. ще има почивка. Участие вече са заявили пилоти от София, Велико Търново, Благоевград, Кюстендил, Монтана, Плевен, Габрово и Русе, които ще покажат своите умения на пистата край стадиона.
Любителите на дрифта на всяка цена трябва да посетят зрелището, тъй като то ще е единственото до края на годината, което ще се проведе във Враца.
Организаторът на събитието е осигурил кетъринг за зрителите и състезателите. Входът за зрелищната проява е само 5 лв., като децата ще влизат безплатно. На картинг-пистата ще може да се влиза само от долния вход.
01.06.2018, 14:29 часа
7950 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha