Моделистите от Враца обраха наградите на състезание в Пазарджик /снимки/

Моделистите от Враца обраха наградите на състезание в Пазарджик /снимки/ В събота Пазарджик беше домакин на състезание за ученици от 1 до 12 клас по автомоделни спортове, организирано от Министерство на Образованието и науката, Национален дворец на децата –София, Българска федерация по автомоделен спорт /БФАМС/, Българска федерация по корабомоделен спорт /БФКС/, "Модел Яхт Клуб" –Пазарджик и Община Пазарджик.
Татяна Досева –Директор на НДД и Дамян Петров –Зам.-председател на БФАМС, наградиха победителите и участниците с купи, медали и грамоти в съответните класове:
1:10 Electric Touring - ученици до 7 клас: Първо място за Любомир Цветомиров от отбора на СТМК-Враца, второ място за Денислав Топалов от Левски, а трети остана Самуил Кулев също от отбора на СТМК-Враца.
1:10 Electric Stock – ученици до 7  клас: Първо място за Денислав Топалов от Левски, второ и трето място за място състезателите от СТМК-Враца Александър Вълков и Самуил Кулув.
1:10 Electric Touring и 1:10 Electric Stock - ученици 8-12 клас първи места заеха представителите на МК -Харманли Димитър Иванов и Кристиян Веселинов от НДД -София.
АЕ ученици 5-8 клас – първо и второ място за дебютантите от СТМК -Враца Михаела Михайлова и Мартин Лъчезаров.
RC-EB / майсторско управление/ ученици 5-8 клас : Първо, трето и четвърто място за представителите на СТМК-Враца – Самуил Кулев Любомир Цветомиров и Александър Вълков, втори остана Денислав Топалов - Левски;
RC-EB ученици 9-12 клас: Първо място за Кристиян Веселинов, второ място  за Минко Павлов, представители на отбора на НДД и трето място за представителя на Харманли Максим Гочев.
Отборен победител за ученици до 8 клас е СТМК-Враца, а за ученици 9-12 клас отбора на НДД -София.
Състезанието се проведе под контрола на съдийски екип: Коля Панайотов от НДД, Иванчо Ганчев и Димитър Лесковски от БФАМС. Бяха изказани благодарности за механиците Цветомир Михайлов и Ивайло Кулев.
Мероприятието  продължи до неделя със състезание по корабомоделизъм.
04.06.2018, 18:19 часа
1178 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha