​Община Враца поръчва 7 автомобила втора ръка за над 75 бона

​Община Враца поръчва 7 автомобила втора ръка за над 75 бона Община Враца обяви обществена поръчка за доставка на 7 автомобила за над 75 000 лева, научи BulNews.bg. Обществената поръчка е за доставка на моторни превозни средства за нуждите на община Враца по три обособени позиции. Първата позиция е за доставка на един пътникотоварен автомобил, два викосопроходими автомобили и един лек автомобил за нуждите на общината. Втората позиция на обществената поръчка е за доставка на два лекотоварни автомобили за общинското предприятие „Паркинги и гаражи“, а третата позиция е за доставка на един пътнически автомобил за „Спорт и туризъм“. Изискването на общинарите е всичките превозни средства да са употребявани.
Прогнозната стойност на обществената поръчка е в размер на 63 000 лева без включен ДДС или 75 600 лева с ДДС. От местната управа поясняват, че офертите на участниците не трябва да надхвърлят максималния одобрен бюджет на поръчката. В цената трябва да са включени всички разходи, свързани с качественото изпълнение на поръчката. Максималният срок за изпълнение на доставката е до 30 календарни дни, считано от датата на сключване на договора.
Класирането на офертите ще се извършва на база комплексна оценка, като избраният критерий е „оптимално съотношение качество/цена”.
12.06.2018, 08:35 часа
2772 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha