Див екшън в Монтана! Бракониер рани служител на ИАРА при опит за бягство от проверка

Див екшън в Монтана! Бракониер рани служител на ИАРА при опит за бягство от проверка Див екшън е станал в Монтана вчера, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР. Бракониер ранил служител на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури /ИАРА/ и блъснал колата му.
Инспекторите Валери Спасов и Ростислав Василев, и двамата 37-годишни, опитали да извършат проверка на лек автомобил „Субару Легаси“. Когато се легитимирали мъжът зад волана натиснал рязко педала на газта в опит да се измъкне. При бягството обаче колата закачила инспектор Василев и го повалила на земята. След това в паниката си бракониерът се натресъл в колата на служителите.
От падането на земята инспекторът е с охлузни рани по ръката и крака. Служебната кола „Мазда“ пък е с деформирана предна броня, десен калник и врата.
Впоследствие двамата мъже в колата са заловени. Това са 49-годишният П.С. и И.Б. на 41 години. По-младият мъж е бил зад волана и е отговорен за телесната повреда на инспектора и щетите по колата. В "Субару"-то са открити няколко чувала с хрилни мрежи, гумена надуваема лодка и гребла, които са иззети заедно с автомобила, а мъжете са задърани в полицейското управление на Монтана.
По случая е образувано досъдебно производство. 
13.06.2018, 12:15 часа
8349 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha