Наградиха ученичките, които върнаха изгубен портфейл с пари

Наградиха ученичките, които върнаха изгубен портфейл с пари Директорът на областната дирекция на МВР във Враца старши комисар Янко Янколов връчи папки с благодарствен адрес  на двете  ученички от 10 клас в ППМГ „Акад. Иван Ценов“.
Както BulNews.bg съобщи, докато отивали на училище днес двете момичета намерили на улицата изгубен портфейл, в който имало повече от 900 лева  и лични документи. Без никакво колебание децата предали портфейла на служители на МВР, които от своя страна издириха собственика и му върнаха изгубеното. 
Старши комисар Янко Янколов и зам.-директорът на ОД МВР Враца комисар Николай Григоров проведоха среща с двете деца и изразиха пред тях възхищението си от доблестната  им постъпка. От името на ръководството на областната дирекция и от името на  полицейските служители на момичетата бяха връчени папки с благодарствен адрес и сборници  с публицистика и поезия.
Поздравителен адрес е изпратен и към ръководството на ППМГ „Акад. Иван Ценов“, в което учат двете деца.
13.06.2018, 16:25 часа
2845 1
Коментари

Ivan I

13.06.2018, 16:31 часа
Браво на момичетата, похвална постъпка. Чудесно е, че полицията прояви уважение към тях. И подарените сборници на български автори, интелигентен жест. Дано по-често има добри новини!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha