От последните минути! Камион с багаж за летище София се обърна на обхода на Враца /снимки/

От последните минути! Камион с багаж за летище София се обърна на обхода на Враца /снимки/ Лекотоварен камион „Форд“ със софийска регистрация се е обърнал на обхода на Враца , видя само репортер на агенция BulNews.bg.
Пътният инцидент е станала край село Нефела, където возилото е напуснало лентата си и се е катурнал вдясно по посока на движението си. Камионът е пътувал с още един от Франкфурт към летище София, където е трябвало да доставят багаж. По първоначална информация причината за инцидента е заспиване на шофьора.
Колегите на катастрофиралия шофьор се обадили на тел. 112 и скоро пристигнала линейка. С обща помощ бил изваден от кабината на камиона водача, който е транспортиран в болницата за допълнителни изследвания.
На мястото на катастрофата има патрул на полицията, който пази обърнатия камион и колеги, които са пътували заедно с него в другото возило. Пътуващите в този участък трябва да бъдат внимателни, тъй като много шофьори внезапно намалят скоростта, за да видят какво се е случило.
13.06.2018, 20:27 часа
8899 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha