Брутално! Багерите на водния цикъл посегнаха на новоасфалтирана улица във Враца /снимки/

Брутално! Багерите на водния цикъл посегнаха на новоасфалтирана улица във Враца /снимки/ Явно врачани могат само да бленуват за нов асфалт, който да остане непокътнат от поредните разкопки поне няколко години. От началото на строителния сезон голяма част от ремонтираните улици в града дадоха фира, като жертва е паднала и прясната настилка на ул. „Ген. Леонов“ на кръстовището с бул. „Екзарх Йосиф“.
Виновник за съсипания асфалт е водния цикъл, който явно тотално е зациклил и скоро няма да му видим края. Врачани могат само да се молят да няма повече разкопки по хубаво асфалтираните улици.
Дупката на кръстовището е засипана с чакъл, който вече е станал на бабуни и троши колите на шофьорите. Кога участъкът ще бъде преасфалтиран не е ясно, но както всички знаем, само месец по-късно тази част от пътя ще пропадне и ще започнат да се правят безкрайните кръпки, които врачани ненавиждат до болка. Така отиват по дяволите усилията на кмета на града Калин Каменов да оправи инфраструктурата в града и хората да използват нормални пътища.
17.06.2018, 09:00 часа
7518 5
Коментари

Цене Уестия

18.06.2018, 01:03 часа
Ама ол Гацовицо, не мо си връжа гащите от устатници кът тебе, глътате и тука пювате!

Смях в залата

17.06.2018, 18:00 часа
"Така отиват по дяволите усилията на кмета на града Калин Каменов да оправи инфраструктурата в града...". Вярвате ли си, че това са усилията на т.н. "кмет" ?!?

Гацо

17.06.2018, 17:35 часа
Абе ей цено селянин прост, марш веднага на село, откъдето и произлизаш да копаш градината, лично ще ти връча една мотика , такива като вас само тровите атмосферата у ВРАЦА и после по цела БГ ни имат олифорени заради кат теб и компанията ти шебеци

Цене Уестия

17.06.2018, 17:29 часа
Я ще го изкопам със моята кожена бургия хахах споко

Гошо

17.06.2018, 12:03 часа
Ей така го правят от Герб. Крадат се едни пари и с останалите се плаща на мангалите да правят улиците. И после се плаща на разни хора из социалните мрежи да обесняват как предишните били виновни за всичко.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha