"Монтана" вдигна купата „Георги Панчев-Иван Ангелов-Парчето”/снимки/

"Монтана" вдигна купата „Георги Панчев-Иван Ангелов-Парчето”/снимки/ Отборът на "Монтана" триумфира в домакинския турнир по „футбол 7” за момчета родени през 2007-2008 година.На финала малчуганите на треньора Бисер Ефремов победиха с 3:1, след изпълнение на дузпи, "Миньор" (Перник) и вдигнаха преходната купа „Георги Панчев-Иван Ангелов-Парчето”.
Редовното време на мача завърши наравно 1:1. При единайсет метровите наказателни удари малките монтанци не сгрешиха при първите си два шута, а до трети не се стигна, защото изпълнителите на перничани не успяха при и при двата си опита – изпращайки топката в гредата и в аут.
В малкия финал "Ботев" (Враца) се наложи с 2:1 над "Прециз" и грабна бронзовите медали.В турнира, който е посветен на две от легендите на някогашната Септемврийска слава, участваха 8 отбора.За поредна година той бе  включен в календара на БФС,  проведе се под патронажа на кмета Златко Живков, а негов основен организатор бе Обл.С на БФС в Монтана.Призьорите получиха купи и златни, сребърни и бронзови медали. Всеки отбор си тръгна от терена с изкуствена настилка в спортния комплекс „Огоста” с по две футболни топки. В награждаването се включиха кметът Златко Живков, президентът на ПКК "Монтана" Румен Панайотов, председателят на футболната централа Радой Христов, ненадминатият голмайстор на Славата Боян Гергов, един от най-добрите защитници в историята на футбола в монтанско Веселин Игнатов-Чангата, представителят на БФС Андрей Петров и внукът на Георги Панчев Георги.

Класиране:
1.Монтана 2.Миньор 3.Ботев (Враца) 4.ДФК Прециз (Монтана) 5.Национал (София) 6.Спартак (Плевен) 7.Локомотив (Пловдив) 8.ДФК Бдин (Видин)

Индивидуални награди:
най-добър вратар: Валентин Валентинов (Ботев Враца)
най-добър защитник: Йоан Георгиев (Монтана)
най-добър футболист-MVP: Радослав Славчев (Монтана)
Голмайстор на турнира: Кристиян Димитров (Миньор Перник)
17.06.2018, 16:50 часа
1652 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha