"Вихър"/Николово/ стана трети в Албена, взе купа и 1600 лева /снимки/

"Вихър"/Николово/ стана трети в Албена, взе купа и 1600 лева /снимки/ Отборът на "Вихър" (Николово) се завърна с Купа, бронзови медали и с чек от 1600 лв.  под формата на премия. Спечели ги на турнира по футбол на малки вратички „Албена Къп 2018”. 29 отбора влязоха в люта битка в надпреварата, която бе с награден фонд от 15 хил.лв. 
Единственият представител на Монтана в перлата на северното ни черноморие записа 4 победи, в които не допусна гол във вратата си. Единствената загуба бе на полуфинала – 0:1 от софийския "Блока Хуниорс", в който основна фигура бе нападателя на шампиона на монтанската IV дивизия "Пъстрина" Цветелин Анжелов, които впоследствие триумфираха в турнира.
Преди това воденият от треньора инж. Диман Георгиев северозападен тим се разправи последователно с "Професорите" от Асеновград 5:0, столичния "Марибор" 2:0, с 5:0 на 1/8 финала срещу ПИМ (Хасково) и с 1:0 над "Едайнамикс" от Стара Загора, в чиито състав ритаха куп бивши футболисти на "Берое".
„Стана изключително добър турнир. В последния мач допуснахме нелеп гол, което ни лиши от възможността да играем на финала. Благодаря на момчетата и на Красимир Иванов за помощта”, заяви щастливият треньор на "Вихър" инж. Диман Георгиев. Победителят си тръгна от Албена с 3 200 лв., финалистът с 2 400 лв., а двата отбора, отпаднали в полуфиналите, прибраха по 1 600 лв.
"Вихър": Цветан Димитров, Мартин Симеонов, Емилиян Ивов, Мишо Въглярски, Стилиян Николов, Евелин Петков, Красимир Георгиев, Галин Славчев, Иван Петров, Валери Беров, Лъчезар Георгиев, Денислав Езекиев.  
18.06.2018, 10:01 часа
2538 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha