Нови атракции глезят гостите на хитовия комплекс „Чайка“ край Враца /снимки и видео/

Нови атракции глезят гостите на хитовия комплекс „Чайка“  край Враца /снимки и видео/ Хотелски комплекс „Чайка“ във Враца отвя конкуренцията с цялостен ремонт и нови атракции, научи BulNews.bg. Собствениците за пореден път доказаха, че ценят клиентите си и правят всичко възможно, за да им осигурят пълноценен релакс, невероятно обслужване и уникално преживяване.
В красивата лятна градина на ресторанта, освен да се насладят на прекрасната гледка, посетителите вече могат да се възползват от нови атракции – електро водни колелета. С тях гостите на комплекса ще могат да правят обиколки в езерото, докато се наслаждават на спиращата дъха гледка. Цената на атракцията за 15 минути е 10 лева.
Това обаче не са единствените изненади за клиентите на хитовия комплекс. Преди старта на летния сезон за рекордно кратко време е направено коренно обновление. Изцяло променена е лятната градина, която е с нов масивен дървен под и повече седящи места.
Изграден е и специален детски кът, в който малчуганите могат да лудуват на воля, докато родителите се наслаждават на вкусна храна.
През лятото в комплекса освен DJ, за доброто настроение на посетителите ще се грижат известни изпълнители от родната сцена. В крак с новите тенденции, комплексът предлага и нов вид услуга в ресторанта – атрактивно приготвяне на храна пред очите на клиентите. Майстор готвачите обещават впечатляващи демонстрации на кулинарното изкуство, като фламбе - сладки изкушения, обгърнати в зрелищни пламъци.




 
19.06.2018, 08:27 часа
16745 3
Коментари

Кусалецо

19.06.2018, 17:43 часа
Абе добре е, ама да пооправят грамажа на порциите и да позатегне старите разбойници, които е наел за сервитьори, че много бият в сметката.

az

19.06.2018, 13:04 часа
Браво, много е хубаво!

6tangata i mastikata

19.06.2018, 10:48 часа
a taka tam sme idialno e stanalo
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha