Ужасяващо! Издирваха изчезнал мъж, откриха трупа му в река във Врачанско

Ужасяващо! Издирваха изчезнал мъж, откриха трупа му в река във Врачанско Трупът на мъж е бил открит в реката във врачанското село Средни рът, научи BulNews.bg.
77-годишният софиянец Неко Гаврилов се прибрал в наследствената си къща в селото на 15 юни.
Няколко дни обаче никой не го виждал и на 19 юни кметският наместник съобщил в полицията, че дядото е изчезнал, съобщават от полицията.
Органите на реда веднага започнали издирване и тялото на Неко било открито в река Малък Искър в близост до наследствената му къща в селото. Смъртта му е констатирана от дежурен лекар от филиала на спешния център в Роман.
При извършения оглед на трупа, не са открити видими следи от насилие. Тялото е транспортирано за аутопсия в болницата във Враца.
По неофициална информация, вероятната версия за смъртта на Неко, по която се работи, е самоубийство. Мъжът често е споделял пред кметския наместник Иван Панов и пред внучка си, че не му се живее повече и смята да се хвърли в реката.
Една година преди това дядото е боледувал, като му се е наложило да го оперират и да живее в София при внучка си. В селото от началото на годината се връщал три пъти. Неко има двама сина - единият е в Германия, а другият в София. 
По случая е образувано досъдебно производство и е докладван в Окръжна прокуратура-Враца.
20.06.2018, 10:12 часа
9479 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha