Кръв на релсите! Влак блъсна и уби мъж в Брусарци

Кръв на релсите! Влак блъсна и уби мъж в Брусарци Мъж е починал, след като е бил блъснат от влак на гарата в Брусарци, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в Монтана.
Трагичният инцидент е станал малко преди 14 часа вчера. Възрастният мъж трябвало смени влака, с който дошъл от Лом, с влак №7623 от Видин за София, който пристигал на трети перон.
Машинистът забелязал възрастен човек, който се бил запътил да пресече релсите и незабавно подал звуков сигнал и задействал спирачките. Влаковата композиция обаче не успяла да спре навреме и блъснала човека, който паднал на перона. Оказана му е първа помощ, но мъжът починал преди пристигане на екип на спешния център.
Влакът е каран от 52-годишния П.П., негов помощник е бил 29-годишният В.В./29 г./ и началник влак – П.П. на 57 години, и тримата от Видин. Машинистите са изпробвани за употреба на алкохол, като пробите са отрицателни.
Починалият е 82-годишният Филип С. от София. Трупът му е транспортиран в монтанската болница за аутопсия, казаха от полицията.
Работата по случая продължава. Извършен е оглед на местопроизшествието и е образувано досъдебно производство.
20.06.2018, 11:15 часа
8780 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha