Как красивата жена влияе на нормалния мъж

Как красивата жена влияе на нормалния мъж Дойде лято и красивите жени са вече навсякъде. Носят се като самодиви, изкушават с всяка фибра в тялото си и като цяло движат света напред. Винаги сме знаели, че красавиците вдигат КПД-то в офиса и по тази причина нямаме една прелест за плакнене на окото и мотивация на работното място. Само Мия Калифа ни разбира и ще останем верни на нея. Ти, от друга страна, може да се забелязал, че красивите жени винаги носят особени позитиви, не само като състояние на половия ти орган. Ето какво са казали изследователите по темата, след тези редове трябва да разкараш чудовището от Лохнес и да намериш нещо, което не кара децата да заекват!

1. Мозъкът
Ако има на кого да се сърдиш за преждевременната еякулация, това най-вероятно ще бъде мозъкът. Той отдавна е свикнал да повишава напрежението, да отделя ензими и да се стреми да изгори цялата мрежа от невротрансмитъри в тялото ти. Всичко започва от чатовете, усмивките и всички останали забавления и продължава с най-различни преживявания. Дори и преди да сте забелязали някой на живо, мозъкът реагира на всички дигитални флиртове и ги украсява така добре, че осъзнавате защо на всеки 16 секунди ще изскачат по едни голи цици в съзнанието Ви!

2. Сърцето ... макар и да трябва да мълчи, бидейки просто карантия, то винаги има какво да добави.
Химията на любовта стига и до него и започва да издава всички специални намерения. Паулу Коелю е усетил това, явно докато гледа снимки на Лепа Брена, сърцето винаги ще Ви издава. Засиленият пулс, световъртежите и всичко останало е благодарение на високите обороти. Да не Ви казваме какви прелести са кардиоложките - с едно докосване ще знаят какво става с Вашата система и после го използват срещу вас. Сърцето не лъже, но с няколко дълбоки глътки въздух, няма да успее да издаде тайната! Ако се опитате да го контролирате, ще прескочи някой друг удар и пак ще стане ясно!

3. Очите ... не лъжат!
Прозорците към душата са готови да се давят в нейния поглед. Да не говорим, че има жени, които с един поглед могат да прошепнат на тялото, че е време да избушиш кочината. Свиваш зеници, премрежваш погледа и като цяло се опитваш да не гледаш като Ким Чен-ун пред първата атомна бомба. И още по-страшното е, че колкото повече те гледа в очите, толкова повече хормони отделяш. Не случайно гейшите тренират погледа си. Така и така ще им показваш пияната тояга, нека поне видят пълния ѝ блясък!

4. Носът
Променливо качество при Майкъл Джексън и изкуство за останалите. Милиарди долари се инвестират в откриването на правилния женски аромат. Симбиозата между различни химикали върху нежното женско тяло не са просто парфюм, а щрих, завършващ изцяло шедьовъра, който може да е една жена. И понеже е лято, всеки женски парфюм повишава своята сила, благодарение на женската есенция - секс. Точно така, природата ни е дала носове, за да усещаме онази форма на саблазъм, която използва всяко живо същество в природата. Да не говорим, че ако имате сериозна памет, винаги ще знаете коя бивша какво е носила и на какво е ухаела, докато сте правили японските очила за дъжд, индийска балерина на дюшеме и други специални изпълнения. Учените гарантират, че подсъзнателно всеки може да изпита сексуално привличане, осланяйки се само на аромати. Дайте тази екстра на Тиндър и ще свършваме, преди да сме отворили приложението - тру стори!

5. Устните
Няма да говорим точно за долните, макар да има какво да кажем за свещения храм, а за горните. Имайки предвид, че мъжете предават тестостерон директно през слюнката, познайте какво се случва на милото. 2-3 страстни целувки и направо няма да знае на кой свят, както и обикновено се случва. След тези факти е сигурно, че романтиката не е просто романтика, а чиста еротика. Френските лекции по целуване помагат за освобождаването на още повече хормони и възбуда. Интересното е, че ако една вечер мине повече от добре, имате всички шансове да се насладите на сексуално стимулиране по всички фронтове. И после трябва да си мислим, че сме силния пол, идва една дълкокрака прелест и си забравяме граматиката, защото цялото ѝ същество е форма на изкушение, на което няма как да устоим.
20.06.2018, 12:00 часа
1316 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha