БСП внесе искане за вот на недоверие към правителството

БСП внесе искане за вот на недоверие към правителството БСП внесе в деловодството на парламента искане за вот на недоверие към правителството.  Вотът е на тема "Сигурност" и е подписан от всички 80 народни представители от парламентарната група.
"Внесохме необходимите подписи за вот на недоверие към правителството на Борисов", каза Елена Йончева от левицата и обясни, че мотивите за вота черпели от Конституцията на страната: "Министерският съвет е длъжен да осигури обществения ред и националната сигурност на Република България".
"Очевидно е за всеки български гражданин, че това правителство не се справя със своето основно задължение и поради тази причина правителството на Борисов е вредно за всеки български гражданин, опасно е за България и трябва да си ходи", каза Йончева.
Тя заяви, че мотивите за вота са подробни, като ги обобщи пред журналисти: "Мотивите са пълен провал на работата на МС за работата МВР, пълен провал в осигуряване на националната сигурност, както и провал в работа на МС при осигуряване на необходимите условия за работа на българския военнослужещ".
20.06.2018, 12:15 часа
1268 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha