​Връх на наглостта! Бус на „Хубев“ блокира за час възлова улица във врачански квартал /снимки/

​Връх на наглостта! Бус на „Хубев“ блокира за час възлова улица във врачански квартал /снимки/ Изключително нагъл шофьор паркира фирмения бус на колбасарската фирма „Хубев“ ЕООД на метри от натоварено кръстовище в ж.к. „Дъбника“ във Враца, съобщи разгневен врачанин в рубриката „Ти, репортерът“ на BulNews.bg.
Безобразната случка е станала преди около час на новата улица на пазарчето в квартала на метри от светофара. Наглият шофьор спрял фирмената кола точно след кръстовището, създавайки транспортен хаос. Очевидец на фрапантното нарушение направил кадри, на които ясно се вижда ситуацията, в която са поставени шофьорите. Заради голямото возило автомобилите не могат да се разминат и са принудени да чакат служителя да благоволи да мръдне фирмения бус.
„Бусът е паркиран точно на пътното платно и е с пуснати аварийни светлини. Шофьорът слязъл и оставил голямото возило по средата на пътя за цял час. Не знам за какви се имат тези в тая фирма, но май много са си повярвали“, пише възмутеният врачанин.
Мъжът призовава контролните органи да вземат мерки и да накажат с цялата тежест на закона нарушителя.
 
20.06.2018, 16:09 часа
8750 1
Коментари

777

20.06.2018, 20:00 часа
Бай Ганьовска работа. Враца ще продължава да пропада и да тъне в мизерия докато такива като тоя селтак са работодатели. Нека инспекцията по труда иде да види как работят неговите работници и НАП какви осигуровки плаща!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha