Община Видин набира младежи за „Зелено училище” през юли

Община Видин набира младежи за „Зелено училище” през юли Във връзка с изпълнението на проект „Развитие на конкурентноспособни туристически атракции за целогодишен фестивален туризъм, който допринася за диверсификацията на туристическите продукти в района Видин – Зайчар“, община Видин набира младежи на възраст от 15 до 19 години за участие в „Зелено училище”, съобщиха от общинския пресцентър.
То ще се проведе от 23 до 29 юли във Видин, като в него ще вземат участие по 25 младежи от България и от Сърбия. В рамките на „Зелено училище” те ще се включат в различни творчески работилници и ателиета, както и в организирането и провеждането на събитията по време на фестивала на изкуствата „Дунавски вълни“.
За повече информация и за записвания желаещите могат да се обърнат към експертите по проекта: Силвана Сюлейман – тел.: 0879597155 и Славена Петрова – тел.: 0879597154. Ще бъдат записани първите 25 младежи, отговарящи на поставените възрастови изисквания. Участниците на възраст под 18 години ще трябва да представят Декларация за родителско съгласие по образец, който ще им бъде предоставен.
21.06.2018, 09:58 часа
790 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha