Уволниха на мига училищната директорка за пениса в тортата

Уволниха на мига училищната директорка за пениса в тортата Красимира  Стоянова, директорката на ОУ “Г.С.Раковски“ в несебърското село Оризаре, която грейна на снимка с торта, украсена с огромен полов член, бе освободена от работа на мига.  
Скандалната фотография е запечатала паметен момент от пищно тържество, по случай 38-я рожден ден на директорката Красимира Стоянова-Иванова, припомни Флагман.бг.
Шокиращият кадър втрещи не само родителите, но и учениците от школото. На същото мнение са и в бургаския инспекторат на МОН. Шефката на местното РУО инж. Виолета Илиева изпаднала в потрес, когато видяла ухилената директорка на скандалното фото.
"Не знам какво да кажа просто, много съм възмутена. Когато ми докладваха за снимката и я видях, останах без думи. Веднага й се обадих и я попитах директно: това тя ли е? Тя призна. Вторият ми въпрос беше дали снимката е истинска или монтаж. И когато директорката каза, че няма монтаж, разговорът приключи.
Повиках я незабавно в кабинета си и тя дойде подготвена с молба за напускане. Прекратих й незабавно годишната отпуска, която ползваше, и от днес тя е освободена от работа на секундата, без никакви предизвестия", заяви шефката на образователния инспекторат в Бургас инж. Виолета Илиева.
Тя беше категорична, че учител с подобно скандално и непристойно поведение няма място в образователната система. "Всеки човек трябва да съобразява поведението си извън работното място, когато е публична личност. Още повече, когато работи с деца. Това е абсолютно недопустимо и компромиси няма да има за никого", категорична е Илиева.
Уволнената директорка не се е озовала никак случайно в Оризаре. Родителите й са родом от селото и живеят в момента там. Красимира Стоянова - Иванова пък живеела със съпруга си двете им деца в Поморие, но всеки ден пътувала до Оризаре. Преди това тя е работела като продавачка на плажни стоки в търговския център на в.с. "Елените", пише Монитор.
"Тази жена никога не е работила като учител преди. Беше си продавачка дълги години. Не знаем какво е завършила и дали изобщо има педагогическо образование. Изведнъж от продавачка влезе в политиката и стана директор на училище. Обществена тайна е неприличното й поведение по барове и дискотеки", разказаха жители на Поморие, потресени от поредния скандал с школската директорка.
Съпругът й Иван Иванов е от Сливен и работел като готвач по хотелите в Слънчев бряг.
Скандалната снимка с тортата-пенис излиза броени дни преди конкурсите за училищни директори, които са следващата седмица. Според запознати появата й точно сега не е никак случайна и цели да дискредитира директорката. Красимира Стоянова е била сред кандидатите, но след грозния скандал тя със сигурност няма да участва.
21.06.2018, 19:11 часа
6316 1
Коментари

курдоколенко

22.06.2018, 16:03 часа
Ама нема лошо,жената просто много обича пениси да я жулат!А само как го гледа на снимката,лигите и текат!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha