Сеч по никое време! Обезглавиха пощите във Враца и Видин

Сеч по никое време! Обезглавиха пощите във Враца и Видин Областните пощенски станции във Враца и Видин останаха без директори, научи първо BulNews.bg. От вчера освободени от длъжност са шефката на пощата във Враца Марияна Мишева и колежката й от Видин Елиза Джамбазова. На техните места са назначени временно изпълняващи служители от структурите.
В момента на поста във Враца се подвизава Малинка Михайлова, която и преди години оглавяваше областната пощенска станция. Тя е доказан професионалист, не е член на партия и може успешно да ръководи пощата в областния град.
По неофициална информация, щом научила, че ще се раздели с топлото кресло, досегашната шефка Марияна Мишева си взела скорострелно болничен със задна дата. Запознати коментираха, че тя споделила намерението си да отиде в централата на ГЕРБ, за да моли за помощ по партийна линия. Тя е известна като яростен симпатизант на партията майка, която нищо чудно да й намери ново благо поприще или за пореден път да я върне на директорския пост в пощенската станция. 
22.06.2018, 11:10 часа
9807 2
Коментари

Вестител прес

22.06.2018, 20:13 часа
Абе тая герберастна селска да не е прибрала парите от винетките и билетите на Пеевски, които продават во гишетата, та е увилнена? Там имаше една която открадна пари преди време.

гарантирано от........

22.06.2018, 14:16 часа
Гербаджийска калинка.Сигурно ще "кацне" на някое друго топло местенце.От времето на соца нищо не е променено.Такива парашутисти винаги се спускат на благодатни ръководни постове.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha