Шефът на АЕЦ "Козлодуй" Иван Андреев събра кметове и депутати за рождения си ден

Шефът на АЕЦ "Козлодуй" Иван Андреев събра кметове и депутати за рождения си ден Изпълнителният директор на АЕЦ "Козлодуй" Иван Андреев се превърна в най-поздравявания човек днес по време на Деня на енергетика, който се проведе в Ботев парк в крайдунавския град. Шефът на Атомната черпеше и за рождения си ден.
Силният вятър не попречи на  настроението на енергетиците, които аплодираха Иван Андреев и за личния му празник, и заради Ден на енергетика.
По повод ЧРД изпълнителния директор Иван Андреев получи много поздравления, подаръци, цветя и поздравителни адреси.
Сред гостите на тържеството на енергетиците бяха евродепутатът Владимир Уручев, народните представители Петя Аврамова, Красен Кръстев, Иван Генов /който е и ексшеф на централата/ и Слави Нецов. В празничния ден в Козлодуй бяха пристигнали, председателят на съвета на директорите на АЕЦ „Козлодуй“ Жаклен Коен, членът на съвета на директорите на АЕЦ „Козлодуй Иван Йончев, два пъти изпълнителеният директор на централата Димитър Ангелов, бившите директори на АЕЦ Иван Гризанов, Иван Иванов и Кирил Николов, председателят на АЯР Лъчезар Костов и неговият заместник Алексей Алексиев, както и кметовете на Козлодуй и Враца Маринела Николова и Калин Каменов.
23.06.2018, 19:29 часа
5545 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha