В Ружинци започна турнира по мини футбол "Фружин" /снимки/

В Ружинци започна турнира по мини футбол "Фружин" /снимки/ Днес в Ружинци стартира третото издание на турнира по мини футбол "Фружин 2018". Турнира бе открит от кмета на общината Александър Александров, а церемонията започна с издигане на националното знаме под звуците на химна на България.
"Много съм радостен, че виждам толкова амбициозни, ентусиазирани и подготвени млади хора. Спортът, независимо дали отборен или индивидуален е чудесно занимание за подрастващите. С подобни инициативи ние се опитваме да дадем пример и да накараме по- голяма част от младото поколение да спортува активно и целта на турнира е да насърчи спортсменството и феърплея сред младите футболисти, както и да представи община Ружинци, като модерна дестинация за спорт и култура", каза Александров.
11 отбора участват в надпреварата. След оспорвани мачове днес в груповата фаза в утрешните четвъртфинали се изправят един срещу друг: "Ураган" /Дражинци/-"Торпедо" /Дреновец/, "Светкавица" /Белоградчик/-"Арта Нес" /Лом/, "Келтите" /Видин/-ОФК"Ружинци" и "Атлетик 1996" /Враца/-"Ботев" /Димово/.
Началото на първата четвъртфинална среща е от 10.00 часа. Финалът е от 15.00 часа, а награждаването в 16.00 часа.
В предишните две издания на турнира победители станаха "Ураган" /Дражинци/ и "Капитаните" от Враца.
23.06.2018, 20:03 часа
1965 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha