Ето 4-те неща, които мъжа бленува в жената

Ето 4-те неща, които мъжа бленува в жената Можем да изброим десетки изисквания, които всеки мъж има за своята половинка, но добре знаем, че голяма част от тях всъщност не са толкова важни за господата. Е, четирите, които сме ви подготвили, обаче са. И бъдете сигурни, че вашият партньор наистина много държи на тях!

Мъжете наистина искат жената до тях да бъде красива
Като имаме предвид, че красотата е субективно понятие. Щом той ви е избрал, значи категорично ви смята за красива. Въпросът е да не се отпускате прекалено. Поддържайте се, грижете се за себе си. И заради него и заради вашето собствено самочувствие.

Мъжете наистина искат жената до тях да бъде интелигентна
Нека направим разграничение от интелигентната жена и онези емоционално объркани бърборани, които се смятат за такива. Интелигентната жена знае кога и какво да каже. Знае и кога трябва да замълчи. Може да разговаря на много теми, има обноски, амбиции и не е вманиачена в това винаги да става нейното.

Мъжете наистина искат жената до тях да им бъде приятел
За силния пол доверието и фактът, че могат да споделят и разчитат на половинката си, са от първостепенна важност. Не очаквайте той да ви се жалва всеки ден за щяло и нещяло или да бъде прекалено откровен относно тревогите и проблемите си. А и не е нужно да е такъв. Важното е просто да знае, че когато реши да бъде, може да го направи без никакво притеснение.

Мъжете наистина искат жената до тях да умее да балансира
Не да се отдава напълно на работата си. Или обратното – да се вманиачи в него и връзката и да не го остава и за секунда намира. Мъжете обичат, когато жена им преследва целите си и постига успехи. Но заедно с това, тя не бива да ги пренебрегва. Сексуалният живот също трябва да е наред. Търсете баланса, момичета – работа, любов, деца, приятели, хоби. За всичко трябва да има време!
24.06.2018, 12:00 часа
1241 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha