Кои са най-неверните жени в зодиака? Вижте топ 5

Кои са най-неверните жени в зодиака? Вижте топ 5 Независимо от факта, че е невъзможно да се прецени верността на жените само чрез принадлежността им към определен зодиакален знак, все пак астролозите са извели класация на петте зодии, които проявяват желание за промяна по-често от други. Звездите разпределят всичко по такъв начин, че има поне един или два знака във всички стихии, че една жена е по-предразположена към прелюбодейство.

Пето място – Телец
Списъкът с неверниците започваме с дамите Телец. Те са амбициозни и имат предразположеност към предателство. Докато са влюбени, те принадлежат на един човек, но след това стават по-загрижени за комплиментите и вниманието на другите. Те обичат да изпробват нивата на адреналин. Жените от тази зодия няма да останат дълго с един мъж, само защото е богат. Ако им е скучно във връзката, са готови да кръшнат. Единственият начин да запазиш жена Телец е непрекъснато да подхранваш нейния интерес. Необходимо е да покажете, че лесно може да ви загуби, тогава тя ще бъде с вас. Вярно е, че има един голям недостатък в този метод на задържане – ревността. А Телецът е равнозначен на ревност. Те могат да се борят, да крещят, да изпадат в истерия, защото имат силно развито чувство за собственост.

Четвърто място – Риби
Това е типичен представител на водните зодиакални знаци. Рибите могат и да не ви кръшнат, но пък са царе във флиртовете. Жените, родени под този знак, могат да изневерят на партньор, с когото нямат много дълга връзка или не виждат някаква перспектива. Ако не са уверени в човека до тях, не може да се очаква лоялност. Разбира се, те могат да бъдат задържани от някакъв фактор, но това е малко вероятно. Ако ви утешава, представителите на този знак не изпитват чувства към партньора, с когото изневеряват. Те си мислят, че са моногамни, но не могат да се въздържат от забранения плод. В интерес на истината те трудно прикриват измяната и често ги хващат в крачка. Малко повече наблюдение ще ви помогне да разберете, че жената държи на вниманието на друг човек.

Трето място – Везни
Този въздушен зодиакален знак е много емоционален, много динамичен, ревнив и склонен към интриги. Жените Везни не смятат за предателство изневяра, ако не се е разбрала. По-голямата част от кръшканията им се случват в периода преди брака. Ако не сте женени за Везни – отваряйте си очите на четири, защото търсенето на друг мъж ще бъде постоянно. Разбира се, това не се случва нарочно. Просто жената Везни много обича комплименти и ласкателства. Ако вие не ги правите, друг ще се възползва. При проблем във връзката не предлагайте краткотрайна раздяла за размисъл, тя няма да си губи времето. Начините при тях да се спре с изневерите са само чрез брак, деца, повишен контрол и постоянна любов. Трябва да сте готови да работите върху такива взаимоотношения цял живот, защото трудностите не са малко.

Второ място – Скорпион
Жените Скорпион са красиви, харизматични, емоционални, но тяхната изневяра не може да бъде обяснена логично. Понякога те тестват силата на чувствата, което няма особен смисъл. Скорпионите са много опасни играчи в любовта, защото им липсва чувственост. Астролозите не се ангажират да дадат ясен отговор на въпроса „Защо?“ и „За какво?“. И май не само те. Няма да разберете жената Скорпион, остава ви само да я обичате силно.

Първо място – Близнаци
Тези дами са изключително непредсказуеми. Те могат да се променят във всеки етап от връзката, дори ако сте женени или дълго време заедно. Ако имате деца, знайте, че това няма да спре жените Близнаци да спрат да търсят нови приключения и усещания. Те искат да притежават всички хора едновременно. Независимо, че се правят на много силни, в един момент могат да поискат да се върнат при вас след изневяра. И тогава изборът ще бъде ваш. Но трябва да знаете, че тяхната лоялност е временна. Те са умни и интересни, но не очаквайте честност от тях. Те ще ви лъжат в лицето ви и ще мислят, че всичко е наред.
24.06.2018, 14:00 часа
1544 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha