Бойко Борисов за медиите: Долни, мръсни лъжци! Остров съм си бил купил в Гърция

Бойко Борисов за медиите: Долни, мръсни лъжци! Остров съм си бил купил в Гърция "Аз съм кавалер. Нека оставим дамите да разкажат ситуацията от тяхна гледна точка, аз ще я приемам, защото тя винаги е по-различна от мъжката. Не е честно така, обичам коректни отношения". С тези думи Борисов се обърна задочно към лидера на БСП Корнелия Нинова, защото била говорила, че премиерът "дотичал" в парламента да даде обяснение относно позицията на България за мигрантската политика на ЕС, понеже червените го "пресирали".
Неофициалната среща на върха на ЕС се състоя в Брюксел днес. Борисов не пропусна да се оплаче и как му били изопачени думите по темата "майки на деца с увреждания”, внушавайки, че това е дело на БСП. "Нека да стане готова сметката – те още са карат кой на кого и как. Обещавам и министъра, и Валери Симеонов работи по темата – в най-кратък срок да го има. Защо трябва непрекъснато всеки ден да издевателстват над това? Ще го направя, обещал съм – чакам да видя сметката", обясни Борисов.
"Прави се политика с нещастието над хората. Издевателстват политиците, че как съм казал да ми се махнат от главата. Такова нещо не съм казал – казах "връщам го Бисер, министъра, щом си го харесват, да реши този проблем, да ми се махне от главата Бисер с проблема". Пет съвещания съм правил, него ден бяха три, със заместниците му и всеки път различни сметки, всеки път различно ми говорят. Това съм казал, не да обидя майките – но това се нагнетява, нагнетява, все едно съм казал подобно нещо. Не е честно. Гръмнали гръцките медии, че съм купил остров в Гърция (бел. ред. – такава информация на български език излиза единствено в неизвестния сайт informiran.net, справка на Actualno.com за когото показва, че адресът на регистранта, административният и техническият контакт са в Скотсдейл, Аризона) – просто нещастни, долни лъжци жълти, мръсници", завърши Борисов.
24.06.2018, 21:51 часа
4512 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha