Убиха турски политик в избирателна секция

Убиха турски политик в избирателна секция Турски политик е загинал при стрелба в източния град Ерзурум, написа анкарският в. Хюриет.
Няколко души се спречкали в една от секциите и скандалът прераснал в стрелба. Няколко куршума ранили смъртоносно активиста на местното подразделение на Добрата партия Мехмет Дурмаз.
"Нашият колега и приятел бе убит подло. Това престъпление бе извършено от подлеци", се посочва в пост на политическата формация в Twitter. Ръководството на партията изрази съболезнования на близките на покойния.
На изборите за президент и парламент държавният глава на югоизточната ни съседка Реджеп Ердоган спечели пореден мандат, а неговата политическа сила – Партията на справедливостта и развитието (ПСР) мнозинство в органа на законодателната власт. Малко след обявяването на резултатите от най-голямата опозиционна сила и най-старата политическа формация Народнорепубликанската партия обвиниха Избирателната комисия в манипулиране на резултатите от вота 2 в 1.
Междувременно РИА Новости съобщи интересен факт от избирателен участък в град Мангават (провинция Анталия). Членове на избирателна комисия намериха бюлетина, на която бе изписано на ръка името на руския президент Владимир Путин.
25.06.2018, 09:34 часа
542 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha