Пиян травестит нападна няколко човека, заля охранители с бира

Пиян травестит нападна няколко човека, заля охранители с бира Пиян транссексуален мъж нападна пловдивчани на автогара „Юг”. Грозната сцена се разиграла в средата на юни.
Атрактивният мъж се клатушкал на автогарата и се бутал в чакащите на секторите. Отпивайки още от алкохолното питие в кутийка, травеститът започнал да псува хората и да ги нарича с нецензурни епитети.
Търговците в района се принудили и повикали охранителите на обекта. Те помолили мъжа да напусне, но вместо да изпълни нареждането, той ги залял с бира и напсувал. Това наложило принудителното му извеждане. Това обаче не се понравило на подпийналия. Той отново се върнал на секторите и серията от ругатни и псувни продължила.
Отново се намесили охранители и отново изхвърлили травестита. Минути по-късно, за трети път, агресивният мъж се върнал при чакащите. Чашата на търпение преляла и била викната полиция.
Униформените използвали сила, тъй като пияният буйствал, набутали го в патрулката и го отвели във Второ районно. В сградата на полицията серията от арогантно отношение, псувни и обиди продължила, пише Трафикнюз.
Срещу агресивния мъж е започнало бързо производство. Преди години той е бил съден за  кражба. Бил е хванат да плячкосва от хотели в Банско.
След няколко дни престой в ареста, травеститът се явил пред магистратите в Пловдивския съд.
„Доколкото помня, не съм обиждал никой, пийнах един галон, но не съм се закачал с никой. Дойдох тук при една моя колежка. Тя е мъж, който се чувства жена и заедно ходим по мъже”, разказал той в съдебна зала.
Делото е отложено, тъй като обвиняемият се е явил без адвокат. Скоро се очаква Районен съд в Пловдив да се произнесе какво наказание да наложи на травестита. През това време той ще остане в ареста.
25.06.2018, 10:39 часа
879 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha