Този див Северозапад! Мъж буйства на фолклорен празник, замеря персонал на бирария с бутилки

Този див Северозапад! Мъж буйства на фолклорен празник, замеря персонал на бирария с бутилки Див екшън се разиграл на фолклорен празник в Северозапада, научи BulNews. Пиян мъж обръщал маси и столове в бирария и замерял персонала с бутилки.
Грозната случка е станала около 2.30 часа в нощта срещу неделя на Гушанския сбор по Спасовден в местността „Върха“ в берковското село Замфирово. 35-годишният С.Т. от Монтана във видимо нетрезво състояние влязъл в пререкание с обслужващия персонал на бирария, изградена по повод празника. Той се държал арогантно, като сипел заплахи и закани срещу 29-годишна служителка от Монтана и колегите й. В яда си пияният мъж разбутал и разхвърлял поставените маси, столове и пейки. Агресията му обаче не спряла до тук. Пияният го обърнал на таверна и започнал да троши стъклени бутилки, като дори ги мятал по обслужващия персонал.
С действията си предизвиква възмущение и страх в присъстващите на мероприятието граждани, казаха от полицията. Затова ченгетата му съставили акт, щракнали му белезниците и го тикнали в ареста за 24 часа. По бързата процедура делото срещу него е гледано в съда в Берковица и му е наложена парична глоба на стойност 250 лева.  
25.06.2018, 11:35 часа
8498 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha