Ало-измамници преметнаха баба с 3 бона

Ало-измамници преметнаха баба с 3 бона 87-годишна видинчанка е станала жертва на телефонна измама по схемата с полицейски сюжет – участие в полицейска операция за залавяне на престъпници. На 23 юни в 19 часа жената дошла в полицията във Видин и разказала за случилото се.
Същият ден към 15.30 часа, след като била убедена в телефонни разговори, че ще помогне за залавяне на престъпници, пенсионерката оставила плик с около 3000 лева на стълбите на необитаема сграда в града. По случая работи полицията в крайдунавския град, образувано е досъдебно производство за извършено престъпление.
За пореден път криминалисти напомнят: Периодично телефонните измамници се активизират. Бъдете внимателни. Никога не давайте пари, под какъвто и да било предлог, поискани в телефонни разговори. Служителите на МВР не търсят финаносово съдействие от гражданите при провеждане на операции за залавяне на престъпници. Не се доверявайте, незабавно прекъснете разговора, запазете спокойствие, говорете с близките си, обадете се в полицията
25.06.2018, 12:26 часа
1193 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha