Вокалистът на Rainbow идва в Монтана

Вокалистът на Rainbow идва в Монтана Първото гостуване на Ronnie Romero в България и единственият му концерт в тази част на Европа до края на 2018 ще бъде част от програмата на седмото издание на фестивала „Изкуството е...“.  
През годините фестивалът набра сериозна скорост и след гостуването на световни рок имена като Joe Lynn Turner и Johnny Gioeli някак естествено идва новината за предстоящото грандиозно шоу с Romero.
На сцената чилийската рок звезда ще бъде в компанията на ERIDAN, които също в последните години показаха на какво са способни. Интересен е фактът, че за първи път в подобен формат ERIDAN ще бъдат и с титулярния си вокал – Александър Атанасов.
Точно преди ERIDAN и Ronnie Romero на сцената на фестивала за първи път ще забият The A.X.E. Project – една от най-успешните симфоник метъл банди в България, която ще представи ексклузивно композиции от предстоящия си нов албум.
Музикалната кариера на Ronnie Romero стартира, когато той е едва на 5 годишна възраст, постъпвайки в Gospel Choir. Семейството му е силно свързано с музиката. Световната си популярност Romero получава след личната покана от Ritchie Blackmore да стане част от една от най-успешните рок групи на всички времена – Rainbow.
Подгряващи групи за поредна година ще бъдат младежки рок банди от региона. В рамките на фестивала Romero ще се срещне с деца от музикалните школи в града, както и с обитателите на Дневния център за деца и младежи с умствени увреждания в Монтана. Социалният акцент в рамките на седмото издание на фестивала ще бъде свързан с все по-сериозния проблем с насилието сред децата и агресията в училище.
Започва обратното броене.
26.06.2018, 10:00 часа
1118 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha