Скастриха директор на врачанско училище заради скандално поведение

Скастриха директор на врачанско училище заради скандално поведение Директорът на СУ „Васил Кънчов“ във Враца Димитър Марков е бил скастрен сериозно от кмета Калин Каменов, стана ясно по време на редовното заседание на общинския съвет вчера. Ръководителят на школото не допускал общински служители, които провеждат информационни кампании антидрога на подрастващите.
За проблема алармира на предишната сесия Васко Василев. Той се оплака на кмета Калин Каменов и на колегите си от безобразното поведение на Марков. Тогава съветникът посочи, че на последните два отчета на общинския съвет по наркотични вещества му направило впечатление, че едно единствено училище на територията на града не допуска служителите на превантивния информационен център да провеждат образователните си беседи.
Марков безцеремонно заявил на чиновниците да ходят в другите училища, тъй като в неговото тези проблеми не съществували. Само преди месец обаче в района на СУ „Васил Кънчов“ бяха задържани двама души с канабис.
Вчера кметът Каменов заяви, че вече са взети мерки в училището, ръководено от Марков, да няма повече проблеми. По думите на градоначалника директорът си е взел поука. Как точно Марков е оправдал поведението си и какво са установили проверяващите по случая така и не стана ясно, защото подготвената информация от страна на кмета към Василев била прекалено обемна за четене в зала. За финал Каменов благодари на Василев за сигнала и си пожела за в бъдеще повече да няма подобни случаи.
27.06.2018, 08:20 часа
5390 1
Коментари

fred13

27.06.2018, 13:02 часа
Общинарите си мислят, че са над закона и по всяко време може да нахълтват в училище. Как и кога са уведомили директора за кампанията? Провери кмете а след това критикувай ... !!! Директора е прав.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha