Има надежда! Янколов почва основна проверка на скандалния бар „Хемус“ във Враца

Има надежда! Янколов почва основна проверка на скандалния бар „Хемус“ във Враца По време на днешната пресконференция на областния директор на полицията във Враца Янко Янколов репортер на агенция BulNews.bg повдигна въпроса за случващото се в нощен бар „Хемус“, известен сред врачани като „Бирхале“.
Това е заведението, в което редовно стават побоища, а на стълбите преди време охранителите убиха дете. Бой е имало и в петък вечерта, като се е наложила и намесата на полицията.
В града упорито се коментира, че в тоалетните на „Бирхале“ се намира доста бял прашец, който създава особено настроение сред посетителите.
Под въпрос е и статута на мутрите, които се изживяват като охранители, тъй като не е ясно дали имат трудови договори с лицензирана фирма и дали са минали съответната подготовка. Неотдавна именно те пребиха и сина на полицаи, но това остана скрито от обществеността.
Публична тайна е, че над скандалната кръчма има разтворен чадър от началника на РПУ Враца Георги Митов, който е на тучна хранилка при собственика на заведението Ники Турчето. По тази причина всички проверки там са планови и вероятно не е учудващо, че в „Бирхале“ не се откриват фалшив алкохол и наркотици.
Директорът на полицията Янко Янколов остана изненадан от изнесените факти и обеща подчинените му да поработят сериозно по този въпрос. „Ще извършим проверка на този сигнал, за да видим коя действително е охранителната фирма. Това ще стане по линия охрана на обществения ред“, категоричен бе Янколов.
Директорът на областната дирекция на МВР обеща и да бъдат прегледани всички стари сигнали за въпросното заведение.
02.07.2018, 16:30 часа
13285 7
Коментари

няман думи

03.07.2018, 00:15 часа
Какви лелки от КАТ ....Директора на полицията да се заеме със случващото се в заведението на центъра и то в тоалетните. Това е ужас без контрол!!!

възмутен

03.07.2018, 00:00 часа
А не е ли вече време Георги Митов да си ходи. Хранилки, чадъри хайде стига сте си затваряли очите.

Генчо Сумерски

02.07.2018, 19:36 часа
Не са виновни лелките в КАТ Враца. Миналата седмица беха опустеле компютрите у КАТ Монтана и затова идвахме у Враца. Чух от врачанските музовире, че днеска у КАТ Враца е било без навалици и гюрунтия.

Айде

02.07.2018, 18:55 часа
Ако ще започва чистки - човека до него му е дошъл на крак.

Маани маани

02.07.2018, 17:47 часа
КАТ е просто част от "Авгиевите обори", а дорде е оня Цецо Събински ред нема да има, е ако нема 10 из документите.

бай Цено

02.07.2018, 17:05 часа
Аре нека новия директор да обърне малко внимание и на лЕлИчКиТе в КАТ-Враца, че по цял ден само пушат и то в СГРАДАТА!!!, кой им е разрешил питам, нали уж е забранено да се пуши вътре, а ние ги чекаме на опашките по цел ден!! Ужас и безобразие!!

.

02.07.2018, 17:01 часа
най-накрая. успех момчета, дано напълните арестите
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha