Баташко клане в РПУ Враца! Падна главата на още един началник, Янколов пипа здраво /снимка/

Баташко клане в РПУ Враца! Падна главата на още един началник, Янколов пипа здраво /снимка/ Продължават да падат глави на началници в районното полицейско управление на Враца заради бягството на арестант от сградата, научи ексклузивно агенция BulNews.bg. Още миналият петък медията ни написа, че Мартин Гурзовски е един от хората, които ще понесат отговорност за срамния инцидент с 15-годишния Силвестър, който направи за смях униформените.
Веднага след бягството от ареста директорът на полицията Янко Янколов е предупредил началника на сектор „Криминална полиция“ в районното, че скоро ще бъде преназначен в Оряхово. Вчера двамата провели откровен разговор, след който Гурзовски отишъл в „Личен състав“ и подал молба за напускане на системата на МВР. Длъжността му е втората по значение в структурата на районното управление. Така той се превърна във втората жертва на циганчето Силвестър. Вчера съобщихме ексклузивно, че така постъпи и началникът на „Охранителна полиция“ Венци Петров, който повлече крак на разделящите се със системата.
Вече е взето решение и за съдбата на началника на районното управление Георги Митов, който се оказа на почивка в Италия по време на бягството. То обаче ще бъде обявено след края на назначената проверка, за да няма възможност да се обжалва. Кръгът „Хемус“, който се опитва задкулисно да контролира живота в града, се е примирил, че ще изпусне възловата позиция на шеф на РПУ. Сенчестите фигури, начело с Ники Турчето, са сменили стратегията и вече полагат усилия да вкарат свой човек в обкръжението на принципния Янколов, чрез който да го манипулират.
Венци Петров и Мартин Гурзовски няма да са единствените служители на МВР, за които ще има последствия от бягството на Силвестър Христов.
04.07.2018, 09:42 часа
16728 11
Коментари

Да играе калъчката

05.07.2018, 00:20 часа
Нека вдига, ама да поизчисти старите боклуци, че те и щанги не вдигаха, а само лапаха: 1. Тлъсти заплати за нищоправене - от нашите данъци 2. Айде нека кажем комисионни. Режи до здраво шефе. Щом вият значи си прав.

полицай

04.07.2018, 20:56 часа
Бе ще повдига Янколов щанги по фитнесите в града няколко месеца и и леееко ще замине

Браво, браво, браво.

04.07.2018, 20:50 часа
Браво на Янколов. Изчистването на "Авгиевите обори" са мръсна, тежка и неблагодарна работа, може да го свърши единствено човек от вън, не обременен и обвързан с тукашната шлака. Най-после Той се появи. Дори и да си замине ще е свършил нещо за Враца.

А КОГАТО ЗАЩИТАВАШЕ НА МУТРИТЕ ДЪЩЕРИТЕ ТИ БЕШЕ ДОБРЕ

04.07.2018, 14:24 часа
А КОГАТО ЗАЩИТАВАШЕ НА МУТРИТЕ ДЪЩЕРИТЕ ТИ БЕШЕ ДОБРЕ !!!

news

04.07.2018, 13:30 часа
Янколов го боли онаа работа, след неколко месеца ще дойде друг, а ние ще станем като в дивия запад.

az

04.07.2018, 13:20 часа
До Ясно Типичен коментар на типичен врачанин, затова ще тънем в лайната всички!!!!!

Ясно

04.07.2018, 11:53 часа
Ясно е, че Янколов си намери повод за вътрешно кадрови промени, щото в Централния затвор, Пловдив, Ботевград станаха по-големи гафове, а няма такива грандиозни наказания ! Тук някакво дебилно цигане прескочи оградата и веднага го хванаха !

az

04.07.2018, 10:57 часа
Веднъж и в МВР да се появи честен и принципен човек, като г-н Янколов и съответно той не е врачанин, което е също много показателно. УСПЕХ!!!!!

йьььь

04.07.2018, 10:56 часа
ХАХАХА ЯНКОЛОВ ШЕ НАЗНАЧИ ПАК НЕКОЙ ОЛИГОФРЕН. ТВА Е САМО КЬОРФИШЕК. АСТРОЛОЗИТЕ КАЗВАТ ХААХААХА

ПОХВАЛНО

04.07.2018, 09:56 часа
Чудесно, и тоя не знаеше на кои хора е, за 2-3 години смени няколко служби, понеже е капацитет, хартутници колкото щеш има в това районно, там работят единствено чистачките и патрулите на улицата. Време е да сложат камери в коридорите.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha