Гледат ли жените порно? Гледат, гледат

Гледат ли жените порно? Гледат, гледат Известен факт на мъжката аудитория е, че жените не гледат порно! Просто не гледат, бе! В редките случаи, когато стоят пред телевизора след полунощ е възможно да минат през тези "мръснишки перверзии", но и тогава не гледат. Въпреки това, една розова институция е успяла поне да вникне в сексуалните интереси на нежното съсловие, питайки милионите зрителки, какво биха искали наистина да видят на сцена, освен питона на "Черния рицар". И колкото и да отричат, статистиката на YouPorn показва, че всеки 4-и потребител в техния сайт е жена (подозираме, че е попаднала на хисторито на партньора). Статистиката все пак познава и някои изключения, които много са искали да видят лесбийско порно, както и така наречените перверзии на Грей - BDSM.
Нека погледнем цифрите: Проведеното изследване е с повече от 24 000 жени и повече от 76% са на възраст 18-34 години. От тях 57% се смятат за хетеросексуални, 32% за бисексуални, останалите нищо не са казали! 54% от дамите отказват да споделят, че са гледали порно, 51% заявяват, че се чувстват неудобно от своите приятелки, когато се говори за нещо такова. 18% пък хвърлят по едно око на мрежата всеки ден. 63% са респондентките, които опресняват паметта поне по един път в седмицата и около 9% лъжат, че гледат по веднъж в месеца. Огледай се в офиса си, една от 5-те дами вече е гледала порно тази сутрин - намери я и заедно изгледайте труда на Мия Калифа!
Потъвайки навътре в дълбините на статистиката и порното, 51% процента са заявили, че гледането на порно трябва да бъде точно толкова нормално за жените, колкото и за мъжете. Уважаеми дами от този процент, ама прави сте! Вие сте светлия лъч и бъдещето на едно по-интелигентно сексуално общество и ние, скромната мъжка аудитория в офиса, подкрепяме изцяло вашите нужди и желания! Не само, че е нормално да гледате порно, но понякога е дори препоръчително, особено за онзи процент, който вярва, че виреещият храсталак от дивия запад възбужда мъжете! Както сами се досещате, след всяка добра новина идва и една лоша - 89% от жените предпочитат да гледат порно сами, останалите 11% да заповядат в офиса! От философска гледна точка ги разбираме, все пак изборът на розов филм е интимен акт, а ѝ никой не иска да знае, че гледаш cuckold клипове, нали?
Обвързаните дами (68% от тях) признават, че гледането на порно (без значение дали е с присъствието на партньора) не се чувства като изневяра. Защо обаче останалите 32% си мислят, че възбудата ни към Лиса Ан може да се смята за изневяра - никога няма да я срещнем и тя никога няма да ни бъде шефка в офиса (животът е гаден). И нещо леко смущаващо - нито една от жените не е подобрила своя сексуален живот, след като е гледала порно. Подозираме, че не е гледала правилното порно, ама това е друга тема!
Най-важното от цялата статистика е невероятната промяна на сексуалните навици, както и на зрителския интерес на жените към порното. Повече от 46% заявяват смело, че все повече се радват на новите жанрове и предложения. Също така се повишава и желанието за участие в подобни клипове - 56% от дамите нямат нищо против да извадиш камерата! И ето един много важен факт, 20% от дамите се чувстват възбудени след гледането на Роко и компания, 37% се чувстват задоволени, 17% се чувстват палави - останалите нищо не са казали!
11.07.2018, 10:00 часа
2250 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha