Кръв на пътя! Кола помете пешеходец във Враца /снимки/

Кръв на пътя! Кола помете пешеходец във Враца /снимки/ Възрастна жена е в болница, след като била блъсната от кола в централната част на Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.bg.
Инцидентът е станал преди минути на улица „28 октомври“, точно под Здравната каса. Лек автомобил „Хонда Сивик“ идвал откъм „Билла“. На кръстовището той искал да завие наляво, но слънцето го заслепило. Той не видял, че в този момент бабата пресичала шосето и я блъснал.
От удара жената паднала на земята и си ударила главата. Кърпа с кръв, останала на местопроизшествието, показва, че травмата й била сериозна. Екип на центъра за спешна медицинска помощ се отзовал светкавично и пострадалата е откарана с линейка към болницата.
В момента продължават да се правят изследвания на блъснатата жена. От болницата съобщиха, че състоянието й е стабилно и опасност за живота й няма.
Шофьорът на колата е около 60-годишен и е от известните бизнесмени на Враца. По негова молба агенция BulNews.bg няма да съобщи името му. Той беше видимо притеснен от станалото и категорично заяви, че ще направи всичко възможно, за да помогне на блъснатата от него жена.   
11.07.2018, 10:02 часа
10246 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha