За какво лъжат жените в леглото?

За какво лъжат жените в леглото? Сигурно всяка от вас е имала своята излишна доза сексуален алтруизъм. Оня, дето стотици пъти я е карал да изрича страхотевични неистини в леглото, само и само за да накара мъжа, с когото се споделя плътски, да се мисли за егати любовника. Добре, че поузряваме и ни идва акълът. Или пък просто започваме най-накрая да се обичаме достатъчно, че да не лъжем нито себе си, нито господинчото до нас за собствените си желания, фантазии и усещания. Стремейки се да не нараним егото му на интимен партньор, ожулваме себе си с нямането на удоволствие. Накрая го изпращаме по живо – по здраво при следващата жена, която също ще го излъже и така, докато се намери някоя смела мацка, благодарение на която да лъсне голата истина. Че не става за нищо в леглото тоя ми ти велик сексуален поклонник.

Лъжа №1: Била съм само с двама
Кажете честно – за какво ви е изобщо да му обяснявате на поредния хубостник с колко мъже сте имали (не)удоволствието да се търкаляте в кревата. Мястото на миналите любовници е в миналото. Нямат работа в настоящето. Един, двама, трима, кой ти ги брои. Важното е да са качествени дарители на сладост, а не любопитни счетоводители, за които бройката е по-важна от плътското доволство. Нека не се преструваме на девици само за да накараме някакъв креватен непрокопсаник да се почувства по-добре.

Лъжа №2: Ти си най-виртуозният, с когото съм била
Нали сме наясно, че ако това беше самата истина, нямаше нужда да му го казваме. Доволното ни лице само щеше да обяснява за благинките, които усещаме из цялото си тяло. Да не говорим, че най-вероятно постоянно щяхме да се усукваме около него в търсене на поредната самоубийствена наслада.

Лъжа №3: Размерът няма значение
Разбира се, че има. Жените се възбуждаме и визуално. Друго си е пред очите ти да има дълъг, твърд и достатъчно дебел пенис. По-голяма естетическа наслада за възбудените очи на хетеросексуална жена, оргазъм му кажете. И тук не става въпрос само за външния вид. Говорим и за функционалност. Тънките пишчици по-скоро стават за почистване на фуги, отколкото за качествено задоволяване. Да не говорим, че не са достатъчно ергономични и за орална любов. Така де, схванахте идеята. Не казвам да му обяснявате, че не може да намерите „фалоса“ му, но не го баламосвайте, че по-голям звяр от неговия никога не ви се е падал от сексуалната лотария.

Лъжа №4: Разбира се, че свърших
А всъщност ни се иска да изкрещим: „Как да стигна до оргазъм, като приключваш за 3 минути.“ Не го лъжете! На кого му е притрябвал идиотски секс без реална кулминационна фаза. Да не говорим, че закодирате в сексуалното му досие грешна ДНК, която ще се предаде на следващата потърпевша.

Лъжа №5: О, да! Да! О, Боже!
Преди да започнете следващия път да пенетрирате тъпанчетата на съседите с преиграващи вопли на оргазъм, спомнете си, че по-скоро искате да креснете в ухото му: „Аре свършвай най-накрая, че не се търпи“. Няма нужда от вой на тюлен в овулация, за който ще разбере целия квартал, ако не сте стигнали дори до входната врата на кефа. В крайна сметка само 57 процента от жените стигат до оргазъм всеки път, когато правят секс.
11.07.2018, 14:00 часа
984 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha