От последните минути: Бус се обърна край Враца /снимки/

От последните минути: Бус се обърна край Враца /снимки/ Тежка катастрофа с бус е станала преди минути край Враца, видя първо агенция BulNews.bg. Возилото се е обърнало странично край шосето.
Инцидентът е станал на излизане от Враца в посока Мездра, на пътния възел, при който околовръстното се включва от Е-79 в пътя към София. Товарният автомобил „Фиат Дукато“ се движел в посока столицата. По неустановени към момента причини водачът загубил контрол над управлението и возилото изхвърчало от пътя. То се влачило странично през храсталаци в дерето край шосето, след което се блъснало в скат.
Бусът е шофиран от жител на София. Той се е разминал невредим при катастрофата. Нанесени са значителни материални щети по автомобила от влаченето по шосето, а след сблъсъка в ската предницата е смазана.
Местопроизшествието не е обозначено, тъй като шофьорът нямал триъгълник. Все още не е пристигнала полиция. Тепърва се чака и екип на пътна помощ, която да изтегли автомобила. Съветваме водачите да карат с повишено внимание, за да не се стигне до нов инцидент.
 
11.07.2018, 17:14 часа
7085 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha