"Монтана" подписа за 2 години със Семен Шептецки

"Монтана" подписа за 2 години със Семен Шептецки Още един нов футболист бе привлечен в "Монтана". Договор с клуба за две години подписа 19-годишният руски полузащитник Семен Шептецки.
„Той е млад и перспективен и с него правим инвестиция за бъдещето”, заяви президентът на "Монтана" Румен Панайотов. Шептецки дойде в отбора още в първия ден на лятната подготовка и си заслужи доверието на старши треньора Ферарио Спасов с професионалното си отношение в тренировките и с играта си в четирите контролни срещи до момента.
„Семен е истински представител на руската школа. Не се бои да влиза в единоборствата и се раздава докрай. С неговото привличане селекцията може да се счита за приключила. Това ще са момчетата, на които ще разчитам през есента”, заяви наставникът на "Монтана".
Семен Шептецки стана осмият нов футболист в отбора. Преди него на стадион „Огоста” бяха привлечени защитниците  Румен Трифонов (Спартак Плевен), Галин Ташев (Левски София) и Васил Попов (Оборище Панагюрище), полузащитниците Димитър Илиев (Хебър Пазарджик), Никола Гавов (Берое Стара Загора) и Ивайло Стоянов (Струмска слава Радомир) и нападателят Димитър Георгиев (Дунав Русе).
14.07.2018, 11:57 часа
986 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha