Този див Северозапад! Пиян смелчага налага полицаи с ритници и юмруци

Този див Северозапад! Пиян смелчага налага полицаи с ритници и юмруци Истински екшън е станал вчера в ромския квартал на Видин „Нов път”, научи BulNews.bg. Пиян смелчага е скочил на бой на полицаи, като успял да рани на двама униформени.
Грозната случка се разиграла към 11.45 часа. Екип на центъра за спешна медицинска помощ с линейка отишъл по сигнал на улица „Малина“ в махалата. Там обаче те срещнали буйна съпротива от млад мъж във видимо нетрезво състояние. Той буйствал и не позволявал на служителите в бели престилки да си свършат работата. Медиците били принудени да поискат съдействие от органите на реда.
На адреса незабавно се отзовал екип полицаи.  Още при пристигането им на мястото агресивният пияница сварил неподготвен един от тях и го халосал здраво с юмрук в тила. Всички униформени скочили върху него в опит да го усмирят, но той не спирал да буйства и оказал яростна съпротива. Мъжът псувал, викал сипел заплахи и мятал ръце и крака. На няколко пъти нацелил униформените, като им нанесъл рани по ръцете.
В крайна сметка 28-годишният видинчанин М.А. е приведен в полицейския арест и задържан за срок до 24 часа.
Двамата служители били прегледани в спешния център и освободени.
Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.
 
17.07.2018, 10:53 часа
5341 1
Коментари

Богдан

17.07.2018, 15:16 часа
Така ще е, докато нашите милиционери са безгласна буква ..... Тва ако беше някъде в друга страна, тоз да е отстрелян на момента.....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha