Отложиха делото срещу двамата виновни за катастрофата във Враца, при която загина Виктор Горилата /снимки/

Отложиха делото срещу двамата виновни за катастрофата във Враца, при която загина Виктор Горилата /снимки/ Днес се проведе първото заседание по делото за зверската катастрофа, която отне живота на Виктор Добренов – Горилата, видя репортер на BulNews.bg. 
Ходът на делото бе отложен, тъй като не всички наследници на починалия били конституирани в процеса. Магистратите постановиха сестрата на Горилата да бъде призована и да се яви в съдебната зала.
Припомняме, че жестокият сблъсък, за който първо агенция BulNews съобщи, стана на вечерта на 28 юли миналата година на светофара бул. „Мито Орозов“ в района на Стария пазар. При тежкия инцидент загина 34-годишният Виктор от Криводол, а трима бяха тежко ранени. Сред пострадалите бе и полицай Венци Ангелов от града под Околчица, който се движел с колело в района, когато двата автомобила буквално се размазали на пътя.
Сблъсъкът е станал между „БМВ“ и „Пежо“, които според направените до момента експертизи са се движили с много висока скорост. Цифрите сочат, че на едната кола е била 103 км/ч., което е повече от два пъти над позволената. Данните от експертизите сочат, че и двамата шофьори са виновни за сблъсъка.
Смазаното „БМВ“ е било управлявано от Томо Томов, който работи в автомивка в града, а „Пежо“-то пък било шофирано от Ивайло Росенов, който седнал зад волана с 0.5 промила алкохол. Според запознати двамата обвиняеми са изпробвани за алкохол, но не и за наличие на наркотични вещества. Днес и двамата влязоха с адвокатите си в съдебната зала. На делото присъстваха и пострадалите от кървавия инцидент и майката на загиналия 34-годишен мъж. 
 
17.07.2018, 11:12 часа
7014 2
Коментари

БМВ пецо

18.07.2018, 00:39 часа
ко против бемве имаш ве я съм си спирам къде си сакам у враца там наши са и щангта мастикатаа мноо съм газар и гас сам и сложил 10 на 100 утиам на мурето и са връщам щотот вие враца немате плаж

Джонката

17.07.2018, 11:34 часа
Типичното врачанско лайнце - кара ръняка със 103км в града да покаже на кифлата какъв гъзар е ..... Резултата е ужасяващ. Лошото е, че един човек си отиде, а нито пишлеметата, нито кат си взеха поука. Булевардите в града станаха скоростни отсечки.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha