Две берковски села излизат на протест заради затворен път

Две берковски села излизат на протест заради затворен път Жители на селата Замфирово и Пърличево ще излязат на протест утре сутринта заради пропаднал път, който не позволява движение между двете населени места. Голяма дупка се е образувала на пътната настилка преди повече от година, която все още не е запълнена и участъкът е затворен. Над 50 души от двете села се очаква да протестират, защото са забравени, каза кметът на Замфирово Ангел Ангелов.
"Проблемът с този път е още от миналата година. Липсата на средства доведоха до затварянето на пътя вече, а това е проблем и то не само за двете села. Говорим за обходен път за Вършец и Враца, а артерията окончателно е затворена. Хора от Пърличево не могат да идват на работа, а трябва да обикалят през Монтана. Органите на КАТ санкционират тези, които минават през пътя, но това е тяхно право. Очаквам поне 50 или 60 души утре", обясни Ангелов.
Протестиращите ще се събират утре сутрин след 7 часа на затворения път между двете села, за да изразят недоволството си.
18.07.2018, 16:40 часа
1887 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha