Наглец спря по средата на натоварен булевард във Враца

Наглец спря по средата на натоварен булевард във Враца Нагъл шофьор паркира колата си на един от най-натоварените булеварди „Васил Кънчов“ във Враца, сигнализира разгневен врачанин в рубриката „Ти, репортерът“ на BulNews.bg.
Случката е заснета преди около час на булеварда до денонощен магазин, известен като „тираджийския“, тъй като от там най-често пазаруват шофьорите на камиони. 
Мъжът спрял „Рено“-то си по средата на главния път, създавайки транспортен хаос. Очевидец на фрапантното нарушение направил кадри, на които ясно се вижда ситуацията, в която са поставени другите шофьори. Те са принудени да минават в насрещното, за да заобиколят френското возило.
„Така се спира на главен път. Наглостта на някои шофьори няма граници. Можеше да отбие на свободните места по улицата и да направи няколко крачки в повече. Някой трябва да го научи, че в случая пуснатите аварийни светлини не го оправдават“, коментира врачанинът. 
Нехайният шофьор явно не се притеснява, че безобразното му паркиране е предпоставка за пътни инциденти в натоварения участък на движение, какъвто е булевардът.
 
18.07.2018, 16:54 часа
3526 1
Коментари

Вр

18.07.2018, 19:20 часа
Тъп, малоумен, дебилен селяндур! Мри в лайната си, безмозъчен кретен!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha